Cicle cinema Gaudí: Pájaros

20-10-2024
18:00 - 20:00
Centre Cultural Serafí Pitarra

Hostalric s’incorpora al Cicle Gaudí, una iniciativa impulsada per l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Fundació SGAE i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. El Cicle Gaudí és una xarxa estable que ofereix deu pel·lícules catalanes l’any a centenars de poblacions on l’accés al cinema en pantalla gran és limitat. Iniciat el 2016 amb 12 sales a Barcelona, el cicle ha crescut de manera significativa, arribant a tota Catalunya i fins i tot a poblacions internacionals.

El diumenge 20 d’octubre a les 18.00h el Centre Cultural Serafí Pitarra acollirà la projecció de la pel·lícula Pájaros.

El Colombo (Javier Gutiérrez) treballa en un garatge 24h i complementa el seu miserable sou traficant amb marihuana. El Mario (Luis Zahera), un home peculiar i aficionat a les aus, que apareix inesperadament al garatge, el contracta de xofer per anar a la Costa Brava a veure grues.

Però en arribar al seu destí, li explica que les aus han variat el rumb migratori cap al delta del Danubi, a Romania. El Mario necessita arribar-hi i el Colombo necessita els diners. Ocultant els seus veritables motius, emprenen un viatge que els portarà a conèixer-se millor i enfrontar-se a ells mateixos.

Compra d’entrades a taquilla abans de la projecció. Tarifes:

  • Entrada general: 4,50€ per persona
  • Entrada reduïda: 3€ per persona (persones de més de 60 anys, menors de 25 anys, Carnet Jove, associats a l’Associació Sociocultural de la Tercera Edat, carnet de la biblioteca, família nombrosa, Club Vanguardia i discapacitats a partir del 33%).
Compartir