Cicle cinema Gaudí: Casa en Flames

17-11-2024
18:00 - 20:00
Centre Cultural Serafí Pitarra

Hostalric s’incorpora al Cicle Gaudí, una iniciativa impulsada per l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Fundació SGAE i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. El Cicle Gaudí és una xarxa estable que ofereix deu pel·lícules catalanes l’any a centenars de poblacions on l’accés al cinema en pantalla gran és limitat. Iniciat el 2016 amb 12 sales a Barcelona, el cicle ha crescut de manera significativa, arribant a tota Catalunya i fins i tot a poblacions internacionals.

El diumenge 17 de novembre a les 18.00h el Centre Cultural Serafí Pitarra acollirà la projecció de la pel·lícula La Casa en Flames.

La Montse està molt emocionada perquè passarà un cap de setmana amb tota la seva família a la seva casa de Cadaqués, a la Costa Brava.

Fa temps que està divorciada, el seu ex té una nova parella, els seus fills han crescut i ja fa temps que cadascú fa la seva vida sense fer- li cas, però a la Montse res ni ningú aconseguirà fotre-li els ànims. Fa massa temps que espera aquest moment, fa massa temps que somia amb ell: aquest cap de setmana serà si o si un cap de setmana ideal, encara que per això hagi de cremar-ho tot.

Compra d’entrades a taquilla abans de la projecció. Tarifes:

  • Entrada general: 4,50€ per persona
  • Entrada reduïda: 3€ per persona (persones de més de 60 anys, menors de 25 anys, Carnet Jove, associats a l’Associació Sociocultural de la Tercera Edat, carnet de la biblioteca, família nombrosa, Club Vanguardia i discapacitats a partir del 33%).
Compartir