Festa de Tots Sants

31-10-2024 / 01-11-2024
17:00 - 20:00
Hostalric

Hostalric es prepara per celebrar la Festa de Tots Sants amb un ampli ventall d’activitats per a tothom. Els actes començaran el dijous 31 d’octubre amb la divertida Ruta entremaliadura llaminadura pels comerços de la vila, de 17 a 19 h, organitzada per l’Associació de Comerciants. Per a més detalls i novetats sobre aquesta ruta carregada de dolçor i entreteniment, es recomana seguir les xarxes socials de l’Associació o demanar informació als comerços del municipi.

El mateix dia, a partir de les 18 i fins a les 20:30 h, la Plaça de l’Escola es convertirà en l’epicentre de la Festa de Halloween, amb música, un concurs de disfresses i un berenar per a tothom, organitzat per l’AFA Escola Mare de Déu dels Socors.

L’endemà, el divendres 1 de novembre, a les 12 h, la Plaça de la Vila serà l’escenari de la tradicional ballada de sardanes amb la Cobla La Moreneta, organitzada pels Saltaires d’Hostalric.

Les activitats de la tarda continuaran a la Plaça de la Vila a partir de les 17 h amb un concert i animació musical per a tota la família. Finalment, a les 18 h, es clourà la jornada amb una Castanyada Popular organitzada per la Colla Gegantera d’Hostalric, on no faltaran les castanyes per a tothom.

Compartir